E-mail marketing og nyhedsbreve

E-mail marketing og nyhedsbreve er en stærk og effektiv kanal, til at nå ud til dine kunder. Selvom det har eksisteret i mange år, både i offline og online versioner, er det fortsat en af de mest resultatskabende værktøjer indenfor digital marketing.

Et nyhedsbrev bringer dig et skridt nærmere din kunde – sørg at sende målrettet, nyhedsskabende og relevant content til deres indbakke

…udarbejd en kampagneplan:

E-mail marketing er en af de mest omkostningseffektive marketing værktøjer indenfor digital marketing, og nyhedsbreve booster dit salg “What’s not to like?”

Alle argumenterne for at komme i gang med er til stede! Når folk har betroet dig deres e-mail adresse og adgangen til deres til inbox, er det anbefalelsesværdigt at bruge den med omhu.

Husk at udarbejde en kampagneplan inden du går i gang, eller sender dit næste nyhedsbrev ud. Der findes mange gode skabeloner til kampagneplaner, et eksempel kunne være denne skabelon fra Microsoft. Prøv dig frem og se hvad der passer bedst til planlægning af dine nyhedsbreve.

FANG OG FASTHOLD DINE KUNDERS OPMÆRKSOMHED MED E-MAIL MARKETING

Fasthold dine kunder med e-mail marketing og nyhedsbreve online presence_web