Kunderne siger

I al min tid som selvstændig, har jeg søgt efter et menneske, der kunne hjælpe mig/os med PR… for vi er elendige til det! Endelig lykkedes det og jeg føler mig virkelig i gode hænder.

Jeg synes vores møder er utrolig inspirerende, hyggelige og sjove. Du skaber god energi omkring dig.

Rikke er iderig, detaljeorienteret og systematisk i sin tilgang til marketingsarbejde. Hun har rigtigt mange spændende vinkler og input til at øge fokus og salg ved hjælp af marketingstiltag. Hertil kommer at Rikke er yderst stilsikker og gennemført i sin tilgang til marketing af luxury goods. Rikke har særlig viden indenfor ecommerce og har hjulpet os med at få øget fokus herpåger.
Rikke er simpelthen helt unik – hun lytter til de ønsker man har – og ligesom føler sig ind på, hvordan udtrykket på hjemmesiden skal være.
Den hjemmeside som Rikke har lavet til mig er bare helt enormt flot – og rammer ind i det udtryk som jeg gerne ville have på den.
Rikke er meget meget professionel
og guider en på bedste vis undervejs.
Så jeg giver Rikke mine varmeste anbefalinger.

Rikke Camilla Lolk-Nielsen har lavet min hjemmeside og den er blevet rigtigt flot og funktionel. Rikke har været meget tålmodig og god til at lytte til mine ønsker – og hun er pålidelig og meget professionel.

I hele processen har jeg haft den nødvendige hjælp og vejledning, jeg er meget tilfreds med den måde, kommunikationen har foregået på. 

Rikke er altid glad og hjælpsom. Jeg giver Rikke mine varmeste anbefalinger, og glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde med henblik på de sociale medier.

Det har været og er stadig en fornøjelse at arbejde med Online Presence. Gennem hele processen er jeg blevet mødt, med forståelse for mine ønsker.

Online Presence er top professionelt og holder den enkelte kunde i fokus. Mine varmeste anbefalinger.

Da vi mødte Rikke fra Online Presence første gang, var det som et frisk pust som kom gennem døren og lige hvad vi havde brug for. Vi er en lille salgsvirksomhed, som har alt for travlt til at vedligeholde vores allervigtigste salgskanaler – nemlig vores digitale platform/hjemmeside samt nyhedsbreve. Rikke fra Online Presence så hurtigt vores mangler og muligheder, og hjalp os både med at finde en kompetent Adwords/SEO konsulent, satte en strategi for vores nyhedsmails til alle vores kunder, sociale medier samt vores hjemmeside. Hun er hurtig i respons og eksekvering, skarp og kreativ. 

Kunde cases

Branding og hjemmesideudvikling Kurreholm
Branding og hjemmesideudvikling Kurreholm opkur
Branding og hjemmesideudvikling Hillerødtandlægerne
Branding og hjemmesideudvikling Tinagregersen
Branding og hjemmesideudvikling Nordicpalletwash
Branding og hjemmesideudvikling Boysenbodysport